Fodbold tips

boldSpilforslag er noget, som de fleste benytter sig af. Nogle er medlem af grupper på diverse sociale medier som eksempelvis Facebook, hvor de modtager fodbold tips fra andre oddsere. Såvel som med så meget andet er det vigtigt, at du husker at forholde dig kritisk til de forslag, der eksisterer på forskellige medier og platforme, da hvem som helst kan foregive at vide noget om en bestemt sportsbegivenhed.

Vi vil i denne guide fortælle dig om fodbold tips. Vi giver dig et overblik over begivenheder inden for fodboldverdenen, der er populære at spille på og ting, du skal være opmærksom på, når du læser fodbold spilforslag.

Fodbold tips – introduktion

Fodbold tips er ganske normalt at benytte sig af, og det kan være en god hjælp til at vinde penge, hvis du følger råd fra folk, der har forstand på det. Det kan ofte være svært at vurdere, om personen, du følger, har forstand på det, men som ofte specialiserer folk sig i et land eller en specifik liga i et land, hvorved der vil kunne opnås en mere specifik viden om tendenser i ligaen.

Hvis du ser et fodbold spilforslag på en kamp, som du selv har overvejet at spille på, så er det også interessant at sammenligne “ekspertens” vurdering af kampen med din egen. Det kan være, at I er enige, men det kan også være, at I har vidt forskellige vurderinger af kampen. Hvis I har forskellige vurderinger, kan det være både gavnligt og interessant at læse “ekspertens” begrundelse til hans vurdering for at se, om der noget, du eventuelt har overset.

Hvis eksperten eventuelt har spottet, at det hold, du ville spille på, mangler deres topscorer, så kan det eksempelvis være, at du skal revurdere dit spil. Dermed kan fodbold tips gøre dig godt, da det i bund og grund blot er en masse viden i form af research, der er samlet af folk, der vil betegne sig selv som alt fra amatører til professionelle. Ved at dele alt indsamlet viden med andre opnås nye fortolkninger af kampene og dermed kan man sammen “snyde” bookmakeren.

Det er hverken givet eller sikkert, at det spilforslag, du benytter, er den rigtige fortolkning af kampen. Der er desværre ingen mennesker, der er så synske, at de kan forudsige en fodboldkamp, da der kan være flere tusinde scenarier. Sommetider vil du opleve, at de fodbold spilforslag, der findes, er gode og andre gange knap så gode. Hvis det odds, du bliver rådet til at spille på, er faldende, så er det et udtryk for, at der er mange, der spiller på det.

Hvad kan jeg oddse på inden for fodbold?

oddsSom nævnt er fodboldverdenen enorm, og det er nærmest kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan oddse på. Hvis din fantasi er meget god, så er der helt sikkert grænser, men et marked som fodbold er enormt, og på store fodboldkampe vil du opleve, at der kan findes over 100 odds pr. kamp.

I dette afsnit vil vi forsøge at give dig et overblik over nogle af de ting, du kan oddse på inden for fodboldverdenen. På et fodboldår er der rigtig mange store begivenheder og mange store kampe, hvor du også vil kunne finde dertilhørende spilforslag.

Odds på Superligaen

Vi er danskere, så vi kigger indledningsvist på noget af det mest velkendte: Nemlig den danske Superliga. Superligaen blev i 16/17 vundet af F.C. København, der før sæsonen begyndte også var store favoritter til at vinde ligaen. Oddset var derfor ej heller sat højt, og der var – efter vores vurdering – ikke den store værdi i at spille på FCK før sæsonens start. Alligevel kan man i bagklogskabens lys konkludere, at det var et ganske sikkert odds, hvis vi kigger på FCK’s enorme stabilitet sæsonen igennem.

For at gøre det klart så kan du rent faktisk både spille, både før sæsonen begynder og løbende, på vinderen af Superligaen. Det er også muligt at spille løbende på de enkelte kampe i sæsonen, hvor du med garanti altid vil kunne finde masser af spilforslag. Superligaen er nemlig – ikke overraskende – en af danskernes foretrukne ligaer at spille på, når der skal spilles.

Odds på de store ligaer

Fodbold spilforslag er også tilgængelige, når vi kigger på de større ligaer i Europa. Premier League, Serie A og La Liga er nogle af de største ligaer i Europa, og de er alle populære at spille på. Du kan nemlig oftest følge den kamp, som du spiller på, på enten dit TV eller via et stream fra din bookmaker. Dermed bliver spændingen ekstra stor, og du kan selv følge med i, om det forslag, som du har fulgt, ser lovende ud.

Før sæsonen begynder, og løbende, er det også her muligt at oddse på eksempelvis, hvem der vinder Premier League. Hvis du mener, at Liverpool har forstærket sig bedst over sommeren, og du er sikker på, at det er deres sæson, så kan du både før og under sæsonen oddse på dem til at vinde Premier League. Hvis du finder spilforslag, der bekræfter din teori, bliver det kun ekstra interessant at spille på det.

Odds på vinderen af Champions League

Mange anser Champions League som årets største sportsbegivenhed. Fra september til juni kæmper de 32 bedste hold i Europa om den uofficielle titel som Europas bedste hold. De største hold i verden findes i Europa, og disse satser alle massivt på at vinde Champions League. Det sjove ved netop denne turnering er, at der hvert år forekommer store som små overraskelser, hvilket giver gode muligheder for at vinde penge, hvis du spotter de gode spilforslag.

Bookmakerne har på forhånd altid fundet en favorit, men det er oftest meget tæt, når vi kigger på oddsene, da der i løbet af en sæson kan ske utrolig meget, eksempelvis med skader. Spilforslag til Champions League er især interessante, da der oftest kan findes gode odds, idet turneringen er kendt for ofte at kunne være uforudsigelig.

Odds på topscorer

Ronaldo eller Messi? Hvem bliver næste sæsons topscorer i den spanske La Liga? Spil som disse er også meget populære, og hvis du har en god fidus til en “underdog”, så vil du med sikkerhed opnå et højt odds. Topscorer-spil er populære i mange ligaer, og du kan – stort set – spille på topscorer i samtlige europæiske ligaer.

Du vil også kunne finde mange spilforslag til topscorer-spillet, og det sjove er, at oddsene hyppigt er noget højere på dette marked, da der er ekstra mange faktorer, der spiller ind her. Den spiller, som du vælger at spille på, kan i teorien blive knæskadet i sæsonens første kamp, og så er sandsynligheden for, at han opnår titlen som topscorer knap så stor.

Odds på Ballon d’Or

Ballon d’Or er en pris, der uddeles hvert år til den bedste fodboldspiller i verden. Hvis du har en god fornemmelse af, hvem der i den kommende sæson bliver den bedste fodboldspiller i verden, så er det også muligt at spille på dette. De seneste mange sæsoner har kampen om denne titel dog været knapt så spændende, idet kapløbet har været imellem de to suverænt stærkeste spillere i Europa: Messi og Ronaldo.

Hvis du har fidus, eller har læst et forslag med fidus, til en anden spiller end Ronaldo og Messi, så vil du med sikkerhed kunne opnå et højt odds på dette. Som nævnt har disse to nemlig været favoritter igennem mange år, og der skal noget særligt til fra din fidus, hvis disse to skal vippes af pinden. Fra 2008 og indtil nu har det nemlig været en af disse to, der er løbet med titlen.

Odds på EM & VM

I 2018 går det igen løs i det, som nogen, vil betegne som den største turnering af alle, nemlig VM. Europamesterskabet og verdensmesterskabet er nemlig også muligt at spille på. I 2018 spilles VM igen, og hvis du tror, at Tyskland kan forsvare deres VM-titel fra forrige VM i 2014, så kan du opnå et ganske fornuftigt odds på dette.

EM & VM bliver ekstra interessant, idet at der konstant udbydes utallige odds på det. Du kan oddse på så mange forskellige markeder, at der som hovedregel også kan findes et utal af fodbold spilforslag. Nogle spilforslag fokuserer på enkelte kampe, imens andre kigger på ting som hjørnespark og antal kort pr. hold.

Ting, du bør være opmærksom på

Før du benytter dig alt for meget af spilforslag, så er der et par ting, der er gode at vide først. Det er altid en god ide at lave din egen vurdering af kampen, før du tager et fodbold spilforslag for gode varer. Din vurdering kan nemlig være lige så værdifuld og nyttig, som “ekspertens” vurdering kan være.

I teorien kan en amatør med underskud foregive sig for at være en professionel med overskud. Husk derfor altid kun at kigge på spilforslag fra troværdige sider. Det kan også være svært at vurdere hvor troværdig en side er, men en god idé er at følge et par af sidens råd – uden at spille dem – og se, hvordan det går.

Hvis det går godt, og spillene går hjem, så er det måske interessant at prøve at spille med og se, om du selv vil kunne opnå en gevinst. Alle kan være heldige, men hvis du følger en sides råd over et længere stykke tid, så vil du hurtigt få en fornemmelse af, hvor gode – eller dårlige – rådene er.

Husk på, at dine egne spilforslag kan være lige så værdifulde som andres, men det er aldrig en dårlig idé at kigge på andres fortolkninger af fodboldkampe. Dermed opnår du en masse interessante, og måske anderledes, input i forhold til det, som du selv har fundet ud af.