Måljagt

Måljagt resultater, odds og reglerHvis du er typen, der er god til at spotte kampresultater, så er dette et spil, du vil elske. Måljagt giver dig nemlig muligheden for at gætte resultater på nogle udvalgte kampe, der bliver udvalgt af Danske Spil selv.

Det kan lyde kompliceret at skulle gætte resultatet på 3 kampe, men det er faktisk ikke så svært, som det lyder. Vi vil i den kommende guide give dig et indblik i, hvad måljagt er, og hvorfor netop dette spil er ekstra interessant.

Hvad er måljagt?

Måljagt er et spil, der udbydes af bookmakeren Danske Spil. Spillet har eksisteret i en årrække, og det har altid været et af de mest populære spil, der udbydes af bookmakeren. Måljagt går ud på, at du skal gætte resultatet af 3 kampe, der er udvalgt på forhånd. Typisk vil det være store kampe, du skal gætte resultatet på, men spillet tilbydes jævnligt, så der vil også være måljagte, hvor du måske ikke har det store kendskab til de hold, der spiller.

Det gode ved måljagt er, at du har så mange kombinationsmuligheder, som du ønsker. Det betyder naturligvis også, at spillet kan blive dyrt, hvis du benytter dig af mange kombinationer. En måljagt kunne eksempelvis bestå af 3 kampe som disse: Manchester United – Liverpool, Real Madrid – Barcelona & Arsenal – Chelsea. Det vil altså sige, at du skal gætte resultater for disse 3 kampe, og du bestemmer som sagt selv, hvor mange kombinationer, du ønsker.

Lad os antage, at du tror Manchester United scorer enten 2 eller 3 mål, og Liverpool scorer enten 0 eller 1 mål, så er dette 2 x 2 kombinationer, altså 4 i alt. Hvis du tror Real Madrid scorer enten 2, 3 eller 4 mål, og Barcelona scorer enten 1,2 eller 3 mål, så er dette 3 x 3 kombinationer, altså 9 i alt. Lad os sige, at du tror Arsenal scorer enten 0 eller 1 mål, og Chelsea scorer enten 1 eller 2 mål, så er dette igen 2 x 2 kombinationer, og altså 4 i alt.

Dermed ville regnestykket se således ud: 4 x 9 x 4 = altså 144 kombinationer. Hvis du eksempelvis smider 2 kroner i indskud pr. kombination, så vil regnestykket se således ud: 144 x 2. Du skal derfor altid gange antal kombinationer med det indskud pr. kombination, som du ønsker at smide for at vide, hvad kuponen vil koste at lave.

Hvordan spiller jeg måljagten?

Måljagt tilbydes både på kuponspil, men du kan også – online via Danske Spils hjemmeside – placere en måljagt kupon. Dette er helt op til, hvad du foretrækker. Kuponen ser ud på samme måde, om du vælger at lave den fysisk eller online.

For hver af de 3 kampe vil du kunne vælge op til 9+ mål for hvert hold, og så går det ganske enkelt ud på, at du skal vælge det antal kombinationer, som beskrevet før, du tror på skal til for at vinde nogle penge.

Du skal ganske enkelt spørge dig selv, hvor mange mål du tror, at hvert hold kan score. Men husk også på, at det bliver dyrere jo flere, du tror på.

Hvad koster det at spille?

Det er ganske enkelt helt op til dig selv, hvor meget du ønsker at spille for. Der er ikke nogen regler, så hvis du er utrolig skarp og tror, du kan gætte det præcise resultat for alle 3 kampe, uden 144 kombinationer, så kan du slippe af med en enkelt krone for et spil, hvis du kun vælger 1 krone i indskud pr. kombination.

Det er værd at nævne, at din gevinst bliver højere jo højere dit indskud pr. kombination er sat. Hvis oddset giver 5000 på de 3 kampe, som du har valgt, så bliver dette ganget med dit indskud pr. kombination.

Hvor ser jeg resultatet af måljagten?

Det vil altid være muligt at følge med under kampene. Dette kan du enten gøre via hjemmesider eller applikationer, der tilbyder livescores på kampe, der er i gang, men du kan også via Danske Spils hjemmeside følge med under kampenes forløb. Danske Spil har nemlig en live-sektion.

Hvis du er helt ligeglad med at følge med undervejs, så kan du altid tjekke resultaterne via Danske Spils hjemmeside. Sommetider vil resultaterne være tilgængelige umiddelbart efter kampene er slut, og andre gange vil det være tilgængeligt den efterfølgende dag.

Hvordan ser jeg min gevinst?

Husk altid, at din gevinst afhænger af nogle forskellige faktorer. En af de væsentlige er dit eget indskud pr. kombination. Hvis du har smidt 2 kroner i stedet for 1 krone, så vil du også få den dobbelte gevinst.

Husk også, at måljagt er et puljespil. Derfor skal du altid have in mente, at din gevinst skal deles med folk, der har været lige så skarpe som dig. Ganske enkelt afhænger din gevinst af hvor mange andre, der også har ramt den rigtige kombination.

Hvilke dage kan jeg spille på måljagt?

Måljagt tilbydes ikke fast på nogle ugedage. Det afhænger ganske enkelt af, hvordan programmet ser ud. Sommetider vil der være perioder, hvor du konstant – alle ugens 7 dage – kan spille på måljagt.

Der vil også være dage, hvor måljagt ikke er tilgængeligt. Dette afhænger ganske enkelt af, hvordan programmet ser ud for den pågældende dag. Danske Spil udregner med garanti også kampene ud fra nogle sandsynligheder.

Derfor kan du altid, via fysisk kampprogram eller deres hjemmeside, holde dig opdateret på, om der er måljagt den dag, hvor du ønsker at spille det.